Czuprik Autósiskola Nagykálló
A u t ó s i s k o l a
4320 Nagykálló Bátori út 30/A.
czuprikati@gmail.com
06/70-395-8023
  • Nagykálló első autósiskolája!

  • Tanfolyamok minden hétfőn 17.00 órától!

  • Jogosítvány 6 hét alatt kedvező áron!

A Czuprik Autósiskola cégvezetője

Balázs Albertné


Balázs Albertné /Czuprik Ilona/ vagyok, a CZUPRIK Autósiskola tulajdonosa és cégvezetője.
A Szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán tanári, majd a Debreceni Egyetemen Szociológia diplomát szereztem. Főállásban dolgozom, munkám során a családok és főleg a benne élő a gyermekek-, fiatalok életét szeretném boldogabbá tenni.
A bátyám Czuprik András 1992-ben nyitotta meg Debrecenben a CZUPRIK Autósiskolát, ami mai napig is Debrecen – sőt Hajdú-Bihar Megye meghatározó nívós iskolája. A testvérem szakma szeretete keltette fel bennem is az érdeklődést. András testvérem elhívatottsága a szakma iránt, ma is példaértékű számomra, általa kerültem kapcsolatban a Gépjármű szakoktatással, ahol a fiatalok képzése felkeltette a tanári hivatásomat. A KRESZ biztonságos tudása a fiatalok számára elengedhetetlen követelmény a közlekedésben. A bátyám segítségével és támogatásával Közlekedési Szakoktatói tanfolyamot végeztem 2002. 01. 27.-én. Több Autósiskolában oktattam közlekedési ismeretet.
Autóiskola Iskolavezetői végzettséget, 2005-ben vettem át, majd 2006-ban a testvérem támogatásával megnyitottam a CZUPRIK Autósiskola BT.-t Nagykállóban.
Legnagyobb meglepetés akkor ért, amikor az általam Szakmailag példaértékű munkát végző András testvérem gratulált, hogy a saját tulajdonú CZUPRIK Autósiskola BT. Országos szinten a közlekedés elméleti képzésben 5.-ik, majd a következő évben a 6.-ik helyet foglalta el a vizsgázók sikeres vizsga teljesítménye alapján.
Azaz megelőzte a tulajdonában lévő CZUPRIK Autósiskola KFT. és RUTIN Autósiskola sikeres vizsga eredményeit is. A színvonalas elméleti és gyakorlati képzés meghozta az eredményét, és ennek köszönhetően családok, rokonok, barátok és ismerőseik választják a CZUPRIK Autósiskola BT.-t a jogosítványuk megszerzéséhez.

Mottónk: "Felelősségteljes Közlekedési Vezetők KÉPZÉSE!"

A Czuprik Autósiskola oktatója

Balázs Albert

Születési év: 1982.07.26.
Oktatási terület: Kresz, műszaki és gyakorlati

2004. óta oktatok vezetést. KRESZ, műszaki, és gyakorlati szakos oktató vagyok. 2009. - ben elvégeztem az autósiskola vezetői tanfolyamot. Folyamatosan dolgozok a hallgatók elégedettségéért!

A Czuprik Autósiskola oktatója

Hojer Krisztián

Születési év: 1975.01.21.
Oktatási terület: Elméleti és gyakorlati

2004. óta tanítom a hallgatókat vezetésre. Elméleti és gyakorlati szakos oktatói képesítéssel rendelkezem. Mindig türelemmel és megértéssel fordulok a tanulókhoz!

A Czuprik Autósiskola oktatója

Miklós András

Születési év: 1974.01.27.
Oktatási terület: Gépjármű szakoktató

Gépjármű szakoktatói képesítésemet 2004. januárjában szereztem, elméleti, gyakorlati és műszaki ismeretekből. 2008. óta főállásban a Szabolcs Volánnál dolgozom autóbusz-vezetőként. 2009. óta oktatom a tanulókat autóvezetésre egy Peugeot 206-ossal a Czuprik Autósiskolánál!

© Mikeux és Connt

mikeux[kukac]gmail.com    connt[kukac]mailbox.hu